brolægning og renovering

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Belægningsarbejde, brolægning og renovering

Det er meget forskelligt, hvad der kræves af et belægningsarbejde. Det gælder valg af materialer, men også størrelsen på materialet, ligesom der skal tages hensyn til den kommende belastning både ved valg af materialer og ved den forberedende bundopbygning ved et evt. belægningsarbejde.

Vi laver indkørsler, terrasser og andet belægningsarbejde

Gilleleje Kloak & Anlæg har stor erfaring med belægningsarbejde, når der skal laves for eksempel indkørsler, parkeringspladser, terrasser, stier og haveanlæg. Vi kan lægge grus, granit, belægningssten, beton og asfalt samt kantsten.

Dertil kommer, at vi kan lægge permeabel belægning, der er et belægningsarbejde, som er velegnet til både gang og kørsel og er i stand til at lade regnvand sive igennem. Vi udfører desuden jordudgravning og planering samt grubning og fræsning.

Vi tilbyder endvidere at lave gårdsanering og renovering af gamle gårdmiljøer, ligesom vi udfører klassisk brolægning. Vi har også erfaring med mere almindelig fortovsrenovering samt reparation af vandbrud.

Udover belægningsarbejde tilbyder vi grave- og miljøarbejde

Udover belægningsarbejde tilbyder vi reetablering i forbindelse med gravearbejde, kabelgravning samt nedgravning af el-, vand- og fjernvarmerør, ligesom vi tilbyder miljøarbejde, herunder opgravning af gamle olietanke samt generel olie- og forureningsoprensning.

Det er endvidere muligt at leje maskiner med fører eller bestille os til byggemodning samt alle total-, hoved- og fagentrepriser inden for blandt andet entreprenørarbejde og belægningsarbejde.

Kontakt Gilleleje Kloak & Anlæg på telefon 40 35 53 96 eller på vores e-mail, som er barnekowhenrik@gmail.com, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på grave- eller belægningsarbejde, eller hvis du ønsker flere oplysninger

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 35 53 96 eller send en mail til barnekowhenrik@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.