Terrasser

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Overdækning og belægning af terrasser

Gilleleje Kloak & Anlæg laver alt i terrasser, herunder fundament, bundopbygning, belægning og overdækning. Vi udfører især træterrasser. Terrasser af træ skaber nemlig en fin overgang mellem hus og have, ligesom træ giver gode muligheder for at skabe smukke detaljer, der er med til at gøre vores terrasser unikke.

Vi kan lave espalier, pergolaer og bænke på terrasser, men også overdækninger og belægninger af træ. Vi kan naturligvis også lave belægninger af granit, fliser og sten samt i visse tilfælde af beton.

Terrasser skal have en korrekt bundopbygning

Hvis terrasser skal holde i mange på, skal der være udført korrekt bundopbygning. Vi ser ofte terrasser, indkørsler og lignende, hvor folk selv har udført bundopbygningen, men hvor den ikke er udført korrekt. Dette kan medfører, at belægningen langsomt bliver skæv og ujævn, men også at fliserne ligefrem knækker. Desuden kan der opstå frostskader.

Forkerte belægninger på terrasser kan også føre til, at regnvand løber henimod husets sokkel med det resultat, at der kan opstå fugtskader i soklen eller endda inde i selve huset, eftersom de fleste sokler ikke er konstrueret til vedvarende vandbelastning.

Ønsker du en terrasse så brug en fagmand

Gilleleje Kloak & Anlæg har stor erfaring med belægning af terrasser samt at fremstilling af træterrasser. Det er din sikkerhed for, at din terrasse vil kunne holde i mange år uden nævneværdig vedligeholdelse, reparation og andre problemer.

Skrive til barnekowhenrik@gmail.com eller ring på telefon 40 35 53 96, hvis du ønsker et tilbud på en terrasse fra Gilleleje Kloak & Anlæg.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 35 53 96 eller send en mail til barnekowhenrik@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.