Flise- og gulvbelægning

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Flise- og gulvbelægning

Gilleleje Kloak & Anlæg laver alt i fliser og gulvbelægning og. Vi udfører især træterrasser. Terrasser af træ skaber nemlig en fin overgang mellem hus og have, ligesom træ giver gode muligheder for at skabe smukke detaljer, der er med til at gøre vores fliser unikke.

Vi kan lave firkantede, trekantede, ottekantede på fliser, men også gulv og belægninger. Vi kan naturligvis også lave belægninger af granit, fliser og sten samt i visse tilfælde af beton.

Fliser skal have en korrekt opbygning

Hvis Fliser skal holde i mange år, skal der være udført korrekt bundopbygning. Vi ser ofte fliser- eller gulv, hvor folk selv har udført bundopbygningen, men hvor den ikke er udført korrekt. Dette kan medfører, at belægningen langsomt bliver skæv og ujævn, men også at fliserne ligefrem knækker. Desuden kan der opstå frostskader.

Forkerte belægninger på gulv kan også føre til, at regnvand løber henimod husets sokkel med det resultat, at der kan opstå fugtskader i soklen eller endda inde i selve huset, eftersom de fleste sokler ikke er konstrueret til vedvarende vandbelastning.

Ønsker du et ordenligt arbejde, så brug en fagmand

Gilleleje Kloak & Anlæg har stor erfaring med belægning af fliser og gulv. Det er din sikkerhed for, at dine fliser vil kunne holde i mange år uden nævneværdig vedligeholdelse, reparation og andre problemer.

Skrive til barnekowhenrik@gmail.com eller ring på telefon 40 35 53 96, hvis du ønsker et tilbud fra Gilleleje Kloak & Anlæg.