Kloakmester i Fredensborg, Helsingør, Birkerød, Gentofte, Hillerød og hele Nordsjælland

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Kloakarbejde, rottesikring og faskiner til regnvand

Leder du efter en kloakmester i Fredensborg, Helsingør, Birkerød, Gentofte, Hillerød os resten af Nordsjælland. Hos Gilleleje Kloak & Anlæg tilbyder vi alle former for kloakarbejde, herunder opsætning af faskiner og etablering af rottesikring.

Som kloakmester kan vi etablere nye kloakanlæg med stikledninger og tilslutning til den offentlige kloak, ligesom vi kan udføre kloakrenovering og brøndrenovering samt andre former for kloakarbejde.

Som kloakmester laver vi faskiner og dræn samt andet kloakarbejde

Vi laver også faskiner, omfangsdræn og afledning af regnvand, herunder dræn af marker, sportspladser og andre grønne arealer, men også regnvandsanlæg med henblik på opsamling og genanvendelse af regnvand.

Faskiner kan bruges til opsamling af regnvand for at aflaste kloaksystem, eller hvis der er langt til kloakrøret, hvilket mindsker behovet for kloakarbejde. Desuden kan faskiner benyttes, hvis der er fare for, at der kan trække fugt ind i husets sokkel.

Derudover tilbyder vi en lang række andre tjenester inden for kloakarbejde og lignende som for eksempel:

  • Regnbede
  • Septiktanke
  • Samletanke
  • Højvandslukke
  • Minirenseanlæg
  • Forsinkelsesanlæg
  • Nedsivningsanlæg
  • Bundfældningstanke
  • Olie og fedtudskillere
  • Permeable belægninger

Forud for kloakarbejde benyttes TV-inspektion for at finde skader

Vi tilbyder endvidere rottesikring og reparation af rotteskader, ligesom vi tilbyder kloakarbejde i forbindelse med andre skader, brud og forstoppelser, samt forsikringsskader. Vi tilbyder også ordinær kloakspulning. Så hvis du har behov for hjælp til kloakarbejde, står vi som kloakmester klar til at hjælpe dig.

Vi benytter naturligvis elektronisk kloaklokalisering, når det er nødvendigt ved kloakarbejde, ligesom vi tilbyder TV-inspektion, hvilket du kan læse mere om under TV-inspektion.

Kontakt Gilleleje Kloak & Anlæg for at høre mere om hvordan vi som kloakmester kan hjælpe dig med kloakarbejde, faskiner med videre i Fredensborg, Helsingør, Birkerød, Gentofte, Hillerød og resten af Nordsjælland . Du kan ringe på telefon 40 35 53 96 eller skrive til vores e-mail på barnekow@webspeed.dk for at få mere at vide af aut. kloakmester Henrik Barnekow

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 35 53 96 eller send en mail til barnekowhenrik@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.