Entreprenørarbejde

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Entreprenørarbejde af Gilleleje Kloak & Anlægg

Gilleleje Kloak & Anlæg udfører alle former for entreprenørarbejde som støbe- og gravearbejde i forbindelse med nybyggeri og ombyggeri samt planering og nedgravning af kabler med videre.

Støbe- og gravearbejde samt andet entreprenørarbejde

Vores entreprenørarbejde omfatter i det hele taget en bred række af serviceydelser som blandt andet gravearbejde, planering og støbning af fundamenter til huse og ejendomme.

I forbindelse med nybyggeri kan vi således udføre entreprenørarbejde i form af regulering af underbund og forberedelse til selve byggeriet, herunder både rømning af muld og jordudlægning samt byggemodning af grunde.

Udover entreprenørarbejde tilbydes kloak- og belægningsarbejde

Vi kan i forbindelse med entreprenørarbejde etablere kloak og afløbsforbindelser, samt tilslutning til til det offentlige kloaksystem. Vi kan også lave forskellige former for dræn, herunder faskiner, omfangsdræn og regnvandsafledning samt etablering af regnvandsanlæg og nedsivningsanlæg.

Efterfølgende kan vi tilbyde belægningsarbejde i forbindelse med terrasser, indkørsler, parkeringspladser og andre former for stier og veje. Dette udføres med høj faglighed og stor erfaring, således belægningen kan holde i mange år, ligesom det naturligvis vil blive både flot og praktisk.

Gilleleje Kloak & Anlæg lægger altid vægt på kvalitet i det pågældende entreprenørarbejde, overholdelse af tidsaftaler og fuld kundetilfredshed. Derfor arbejder vi altid hårdt og målbevidst med fokus på kreativitet og engagement, når vi udfører entreprenørarbejde.

Ring til aut. kloakmester Henrik Barnekow fra Gilleleje Kloak & Anlæg på telefon 40 35 53 96, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde af entreprenørarbejde. ​Ønsker du et uforpligtende tilbud er du også velkommen til at skrive til vores e-mail på barnekowhenrik@gmail.com

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 35 53 96 eller send en mail til barnekowhenrik@gmail.com. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.